Odpověz mi...
Mám slabou víru,
avšak silnou lásku,
urči hranici míru,
a odpověz mi na otázku..
Zda smrt je jako slunce,
tak hřejívá a krásná,
co vezme ti tvoje ruce,
a zbyde jen krajina krásná...
Či život je náš nepřítel,
tak krutý a nemilostný,
lásky a krásy ničitel,
osud je tak nelítostný...
Co je vlastně láska,
s čím přichází spása,
je to risk či sázka,
přechodná je krása..
Komentáře (3)
Komentujících (3)