ZRAZENÁ*
První lásky mi
doufám odpustí,
když je teď všechny
sobecky zradím.
*No kvůli tobě, přece!
Vypiju sklenici vodky
poprvé úplně na ex,
a potom se budu snažit
trochu se nadechnout.
*Protože bez tebe i
dýchání děsně bolí.
Byla jsem tvoje
noční obloha
a tys byl můj
měsíc v úplňku.
A s každou tvojí
novou milenkou
vyhasla jedna moje
krásná hvězda.
*Až zbyla jenom Polárka.
Přečteno 318x
Tipy 15
Poslední tipující: Zpátky, strašidýlko-střapatý, monys, Holis, j.c., NikitaNikaT., Kapka, enigman, jedam
Komentáře (1)
Komentujících (1)