BRNK
***
Máš chvilku,rád bych ti něco zabroukal
Brnkbrnkbrnk...brnk...brnk...brnkbrnkbrnk
...vybrnkám píseň pro svoji lásku
...slunečním paprskům rozkmitám tón
...z očí si sundám bíločernou pásku
...má slova doprovází vzdálený hrom
...oblaka protrhla bezesnou trosku
...měsíc a slunce na nebi pospolu jsou
Slova se derou hrdlem ven...lepší už nebudou
...květinko poklade hvězdičko srdíčko
...holčičko zlatíčko nádherný zlořáde
...štěňátko koťátko zvířátko člověče
...pusinko bělásku štěstíčko všechno
...broučinku hrdličko sluníčko oázo srdce
...milenko miláčku lásko duše moje
Brnk...brnk...brnk...brnk...brnkbrnk...brrnk
Moc mi to nejde,tak tě aspoň pohladím
***
Přečteno 525x
Tipy 58
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lecrecia, kroužek, Lorraine, Holis, poustevník Jirka, lucajda89, Juraj Hrom, Janetee, TAORA3, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)