..udusávání trávy...
Anotace: Anglický trávníček,divoká tráva,stepy či poušt´?
Srdce má šrámy hluboké,
ty stále v sobě nosí.
Vždy někdo jiný chodí po trávě
-ne však bosý.
Podpadky řežou do srdce,
bez nejmenšího vzdychu.
A v duši scény veliké
umírajícího citu.
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: Janetee, kikis, Dilla, V e r u n k a, Kapka, Zelená okurka
Komentáře (3)
Komentujících (3)