Neotevřel si
Anotace: čekala jsem na tebe dlouho... už čekat nebudu...
Buch, buch...
Buším na dveře, doufám,
snad někdo mi otevře.
Buch, buch...
a já ptám se dál,
proč za dveřmi stojíš sám.
Buch...
Už netluču na tvůj byt...
teď jsem to já, kdo dveře zavírá...
To mé srdce přestává pro tebe bít
a slzy z tváře utírám...
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Inies, jesterka, strašidýlko-střapatý, Kapka, Petbab, Mademoiselle Drea
Komentáře (4)
Komentujících (4)