není proč spěchat... líbí se mi tvoje básně... bez dlouhých řečí a přitom jsou srozumitelné...
16.04.2009 16:26:00 | Stoneman
Ach ten neúprosný čas, co pádí a letí... nikdo jej nezastaví, nikdo nepřibrzdí... Báseň má nádherný obrat s tím bohatství, moc krásně napsané.
09.04.2009 18:33:00 | NikitaNikaT.
Dalimilo,děkuji,také navždy zůstaneš mou PRVNÍ(komentátorkou)na Literu,doufám,že ne poslední.
09.04.2009 11:10:00 | Marupiara