Definitivní

Definitivní

Anotace: Všechno je definitivní, snad bohužel...

Kdo mohl čekat, že sny tak rychle odletí,
kdo mohl vědět, že náš vztah prokletím.
Čekání na lásku, to někdy bolí,
ale pak aspoň vztah za něco stojí.
Ve vztahu spokojenost prioritou býti má,
tak už chápeš, proč nám ten vztah vale dá?
Když už žít, tak naplno, neohlížet se zpátky,
do vztahu jíti s jistotou, neb nastanou zmatky.
Láska a nenávist prý chodí ruku v ruce,
nebylo to marné, avšak já nemám srdce.
Autor Mania Dardeville, 09.04.2009
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: Kristýnka15, V e r u n k a, jedam, Házté, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel