NETUŠÍM CO CÍTIT MÁM
Anotace: ...........................
NETUŠÍM CO CÍTIT MÁM
Proč já stále netuším,
co cítit k tobě mám.
Trápíš tím mou duši
a já nevím jak dál.
Nechci ti ublížit,
ale ani ztratit tě.
Budu jen dokola kroužit
a stále rozmýšlet...
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Neldor, WerunkaaXD, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)