Jsi pro mě vším
Anotace: pro mojí berušku...Nidky jsem tě nepřestal milovat :-* :'(
Myslím na Tebe dnem i nocí,
nevím, jak dál, nemužu si pomoci.
Jsi promě vším, co nikdy jsem němel,
když bych Tě ztratil, asi bych umřel.
Snažím se málo, snažím se moc,
chci si o Tobě nechat zdát, ať už je noc.
Strašně moc Tě chci zpátky,
to ty si mě položila na lopatky.
Mluvím s Tebou o všem, co s jinýma ne,
chci Ti dát všechno, jako ty mně,
Já věřím na druhou šanci,
je to promě šance, jak vyzvat Tě k tanci.
Beruško, strašně moc mi chybýš, ani nevíš jak.
Přečteno 821x
Tipy 14
Poslední tipující: Pythonissa__, Maličká Peťulka, NikitaNikaT., Isquieasuus, Druza, januve, nejsembásník, strašidýlko-střapatý
Komentáře (5)
Komentujících (5)