Had
Anotace: Ne zrovna lichotivé....
Říkáš mi miluji tě,
při tom spřádáš ty lživé sítě,
mluvíš o tom, jak máš mě rád,
při tom kroutíš se, jako lstivý had,
šeptáš mi do ucha, jak krásné oči mám,
já nad tvou krutostí pláču a lkám,
Plno chladu tvé černé srdce skrývá,
jdeš ruku v ruce s ďáblem, jak už to bývá
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Nussichoco, Sýkorka07
Komentáře (1)
Komentujících (1)