Lucerny
Anotace: Když vyhasíná láska...
Obtisknout prsty
do skla
Tvých řas
a tvoje rety,
jimiž ses dotkla
pocítit zas,
planout jak oheň
do noci,
jen vzpomeň...
ústa jsou němí proroci
a srdce naše zpovědnice,
slyš, tepou i v rytmu dnešního deště,
slova jsme zamkli na petlice,
dvě lucerny v městě,
pohltila tma...
Přečteno 375x
Tipy 16
Poslední tipující: Elisa K., ziriant, Holis, Jarin Kalin, Ariella13, padající do neznáma, LucQa, Květka Š., Simísek, Hloupá Květinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)