Padám
Padám...
jak s kapkami deště, s podzimním listím, se zimní vločkou...
Padám k zemi, chce se mi plakat...
Nikdo tu není, jen pár kamenných tváří...
Tváří v tvář, chci tě vidět padat na oltář
Nic nebude jako dřív, dokud nepřiznáš svůj velký hřích
Modlitby, prosby a odpustky, nic nepředčí tvé hlouposti
Nehledej v nich, hledej v době, ať můžeš být pán jen sám sobě!!!
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: Inies
Komentáře (1)
Komentujících (1)