Možná
Anotace: neanotuju... tohle fakt ne XD
Možná tě nenávidím....
Možná tě miluju...
Možná že tě nezachráním...
Možná, že marně slibuju...
Možná se zlobím...
Možná jsem plná díků...
Možná, že srdce nezahojím...
Možná, že pozvednu dýku...
Cesta životem není rovná,
a žádná sudička není hodná.
V životě neexistoje jistota,
je jen to ,,možná" co hvězd se dotýká.
Proplouvat životem,
nekoukat za sebe,
věřit v přátele,
nemyslet na tebe...
Možná bych na tebe měla zapomenout,
Možná bych tě měla ze srdce vystrnadit...
Proč musím sama sebe napomenout?
Proč nemůžou se naše osudy sladit?
Ale...
Ty se možná vrátíš....
A já ti možná odpustím...
...Možná ...
Přečteno 347x
Tipy 19
Poslední tipující: no.signal, Tacca, Emma Kulíková, PoeziGirl, Zasr. romantik, Labanda, jedam, Iwushak..., zlomený a nanicovatý -__-, Haniéčka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)