Srdeční záležitost
Anotace: No já za to vážně nemůžu...to všechno on :-D
Nemůžu se strefit do rukávů
a ani tkaničky mi nejdou zavázat
kávu jsem si nalila do talířku
a ještě jsem stihla všechno umazat
Místo dveřmi chodím oknem
a do testu matematiky kreslím sluníčka
místo soli sypu pepř
a do polévky zavařuju srdíčka
Dům odemykám desítkou klíčem
a divím se, proč taťka pění vzteky
na levé noze mám pravou botu
radím mu, ať to zkusí taky
Uvnitř vysavače mizí zlaté prstýnky
a mamka křičí, že jsem fakt vypatlaná
vysála jsem i fialovou tisícovku
ach...jak krásné je být zamilovaná!!!
Přečteno 512x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Kristýnka15, Druza, EsteeG, Nergal, tooc, nejsembásník, labuť
Komentáře (6)
Komentujících (6)