Kdo..
Anotace: To nejde popsat..musíte se nad tím zamyslet
Kdo nepozná, neví,
kdo miluje, trpí,
kdo zradil, promluvil,
kdo neviděl, netoužil,
kdo odpustil, bojoval,
kdo byl sražen, prohrál,
kdo daroval, sliboval,
kdo přemýšlel, plakal,
kdo zapomněl, odešel
kdo vzpomněl, odpustil
kdo utekl, zradil,
kdo proklel, nepochopil.
Komentáře (1)
Komentujících (1)