Samičká samička
Anotace: Inspirace z hlášky jedné kamarádky..:o)))
Sedí sama, pozdě v noci
milá dáma, bolest v srdci.
"Co je sváma, kde jste kluci?
Nechci drama, ale lásku přeci."
Tiše zpívá: lásku chci
"Vodo živá i ty měsíci
Dones slova mému princi
Nejsem snová, tak běžte snílci"
"Jsem tu sama, slzy stírám
pořád doma,bolestí se sžírám.
To se někdo má, to nepopírám
to se někdo má a já jsem jak trám.
Dost bylo samoty i smutných rýmů
Dám stejně jak ty možnost srdci svému.
Obuju si nové boty, jen díky tvému jménu.
Tys mé srdce láskou naplnil, led v něm ukrytý rozlomil
Nečekám až spadne celé nebe, utíkám, už jdu lásko pro tebe
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, Indigo, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)