Naivka
Štve mě svět
pokrytý naivitou
Mohl by být jiný
ale lidi si ho kazí
Nechápu přece
musím držet krok
Nechci ale kvůli němu
držím směr "krásný"
Zase mi bude smutno
a řeknu si :
"Jdi radši cestou svou"
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, strašidýlko-střapatý, jesterka, Bolemíra Nebeská, Nergal
Komentáře (2)
Komentujících (2)