Anotace: když se minulost vkrádá do přítomnosti...
proč pozdě vracíme se zpět?
chcem rozhodnout se
ne čekat na rozhraní
však stačí jen pár chvil a vět...
snad osud či láska
mnohé navždy změní.
rozhodnutí jsou věci které nám komplikují život
moc krásná básnička ST =)
19.04.2009 19:41:00 | Duhová
Vyprávíš mi,
proč ho máš ráda.
Říkáš mi,
proč ho miluješ.
A já se Tě ptám:
„Patří láska
rozumu,
nebo srdci?“
Ta je pro tebe...
16.04.2009 19:15:00 | Stoneman
Rozodnout se není nijak lehké-já osobně však srdci naslouchám...KRÁSNÉ.ST
10.04.2009 20:40:00 | Shnecek