Usínání
Když očká svá zavíráš,
to jen svou skrýš hledáš.
Já dívám se na tebe,
jak pohlcuje tě nebe.
Teď sladce spíš a sníš svůj sen,
o tom že přijde lepší den.
Ležím vedle tebe
a jemně zývám,
přitom se na tebe s láskou dívám.
Já chci jen ti říct,
že jen o tobě si snít.
Ten krásný sen,
kde jen my dva budem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)