Anotace: ....
výborně volená slova... vystihuješ dobře pocity, které jsou těžce popsatelné :)... ST ;)
Chápu, je těžké stát, dívat se a vědět, jaká je propast od toho člověka, kterého chceme obejmout a jít ruku v ruce dál a dál, nezastavit se a neohlížet se.
11.04.2009 12:00:00 | Denael
pekne napsane, kdyz jsem to zacala cist, musela jsem se smat kdyz jsem si vzpomnela na to, co ti bylo inspiraci...
10.04.2009 22:13:00 | strašidýlko-střapatý