Můj sen
Anotace: schází mi pořád ach jo.....
Tak už přijď a za ruku mě vem.
Vždyt jen Ty jsi můj sen.
Po tvářích slzy smutku mi tečou.
Bez Tebe se dny tak vlečou.
V noci jsi stálým mým snem.
A já přeju si, abys byl i mým dnem.
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: ir.is, jesterka, labuť, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)