Pochopíš?
Zůstaneš v mém srdci dál
a já v tvém snad též,
jen nesnesu ty předsudky
a samou klamnou lež.
To všechno krásné nebyl klam
a byla jsem to já
tajně doufám,že pochopíš,
že pujdeš dále sám....
Přečteno 498x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, kikis, Mounkey
Komentáře (2)
Komentujících (2)