Oči z dalekých cest
Anotace: Oči jimž patří svět
Máš oči, jako studánky hvězd,
jako nebe za svítání,
mají moudrost dalekých cest,
spalují žárem bez ustání.
Máš očí, v nichž leskné se svět,
bolest i štěstí v nich promítá se.
Máš oči a těchto pár vět
je pouhá zmínka o jejich kráse.
Přečteno 393x
Tipy 11
Poslední tipující: prouteny kosik, jvacl, Haniéčka, Kristýnka15, just me, maranika, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)