ŽIVOT
Anotace: Manuál by se hodil
Prosím o manuál,
jak přežít život,
nechci úplný ideál,
jen být svůj vlastní pilot.
Nechci se nechat unášet,
chci rozhodovat,
nebýt jen zbloudilým psem,
co hledá kde se schovat.
Nechci jen být, dýchat a jíst,
chci osáhávat vše kolem, poznat kouzla míst.
Ochutnávat svět a potkávat lidi,
nečekat v koutku a být tím, kdo se diví.
Nepotřebuji víc, než vládnout sama sobě,
nechci jednou zjistit, že život protek mezi prsty
a mý bezvládný tělo tlí někde v hrobě.
Chci cítit, vnímat, prožívat - tu duši ve mě.
Chci se s tebou milovat,
někdy jako zvíře, jindy zas jemně!
Komentáře (1)
Komentujících (1)