Přála bych si Tě milovat
Přála bych si Tě milovat,
ale nevím,kde jsi schovaný,
přála bych si Tě milovat,
místo toho si brečím do dlaní.
Přála bych si Tě milovat,
má líčka mají barvu bledou, bílou,
přála bych si Tě milovat,
jen Ty jim umíš dát barvu jinou.
Přála bych si Tě milovat,
nedávat váhu tomu co říkají ostatní,
přála bych si Tě milovat,
abys byl se mnou napořád přešťastný.
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Zasr. romantik, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)