V sekci Láska, láska nikde
Všude kam se podívám je láska,
čtu o ní, vidím ji ve filmech,
ale proč ji já sama necítím?
Kde je? chci ji?..KDE JE?
Proč je všude, jen u mě ne?
Čtu lži? Točí se lži?
Ne, nejspíš je to mnou. TO JÁ.
Ironie. Teď o ni píši.
Bude v sekci Láska..
Přitom kde je?
Jak směšné.
Láska láska láska..
jak se na ni volá?
Kde se hledá?
Kdy přijde?
Jak, kde, kdy?
Zmatek? Ano.
Důvod? Neznámý.
Cíl? Už žádný..
Sbohem.
Přečteno 453x
Tipy 23
Poslední tipující: Nussichoco, NikitaNikaT., snupicek, WAYWARD, Bíša, mauvais-ange, sophia92, jesterka, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)