zpět lásku snad mi dáš
Proč se mi každou noc zdáš?
Proč stále vidím jen Tvoji tvář?
Scházíš mi čím dál víc!
Však Ty o tom dobře víš!
Moje srdce ve svý moci máš.
Snad lásku svou mi opět dáš.
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., jesterka, Nergal
Komentáře (2)
Komentujících (2)