Jo, je to smutné, že se vždycky člověk musí někde, u někoho vyléčit. A je ještě smutnější, když zrovna my jsme pro někoho jen tím lékem...
20.10.2005 17:46:00 | Keilanne
Já taky přeju, ať vše se v dobré změní a po zklamání přijde zapomnění, on jen odešel, však v Tvém srdci dál bude žít, nezbývá než taky dál jít.
20.10.2005 16:43:00 | grázlík
Nikdo z nás nevidí do budoucnosti... Tak se jí neboj, bude zase líp, uvidíš! V tvých slovech je ublížení a snad i nějaké výčitky vůči sobě, nech už všechno plavat...
20.10.2005 15:09:00 | Krtica