Na lavici
Posaď se na okraj lavice
a poslouchej vítr noci
po nebi plující pramice
a jeji světla, co tě prosí
Odplula a nenajde cestu zpět
i když miloval jsem onen hřích
odplula a někdy není hned
bloudí tmou v povětří
Odplula za obzor, zmizela
já chovám ji něžně v srdci
kdybys jen pramičko věděla!
Teď tma pokrývá mou tvář
já bořím ji zprudka na polštář
kdybys jen věděla, jak mě to mrzí...
Přečteno 303x
Tipy 15
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Nút, Mbonita, strašidýlko-střapatý, labuť, Marfuša, ta co bývala Andělem, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)