Ano až teď mi to "docvaklo", opravdu jsem si to vyložil špatně, snad mě zmátlo to, že báseň je v kategorii "o lásce", ale musím uznat že s tím poznáním ta básnička nabírá zcela nový mrazivý rozměr...
21.03.2006 06:33:00 | Infinitus
Lidi přichází a odchází, každé ztracené lásky je škoda, ale člověk se v ní nesmí topit a otáčet se za ní moc dlouho...ne ve čtrnácti...na to bude času dost když ti bude čtyřicet a skončíš s dvěma dětma na krku protože starej si našel milenku...
13.03.2006 10:22:00 | Infinitus
Nebreč Lucííí... Vždyť já tady přece už zase jsem! Už zas můžeme psát, a hádat se, a smát ... cokoli je Tvému srdci milé. Papa
16.11.2005 18:39:00 | MATT
Je to hezký, ale smutný, život je takový co můžeš dělat, dneska si měla vše a zítra nemáš nic, teď už jen to vstřebat.
20.10.2005 16:41:00 | grázlík
je a bude porad v tvem srdci..a jednou bude i po tvem boku...znovu
20.10.2005 11:56:00 | Natalie Kolářová