Jen mi nelži
Anotace: nevím,jak se to mělo jmenovat,je to spíš jen takový 'výkřik' žádně veledílo..ale tak což..
V srdci mám stále naději,
že jednou budeme spolu.
Až se tak stane,
budu nejšťastnější člověk na světě!
A co ty?
Budeš šťastný?
Nebo snad ne..?
Já ti ani nevím..
jen mi nelži!
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)