Snění o smrti
Ach bože kdy ten život skončí,
kdy se mi nad hlavou objeví svatozář?
Snad někdy poznám ten krásný život tam nahoře.
Tam za mraky,
tam v dálce!
Tam kde nebe končí
a začíná nový život.
Tady na zemi mě nic nedrží.
Mohla jsem za to co jsem udělala,
ale tys mohl za to co se mi stalo.
Nechal jsi mne tu!
Odešel jsi!
Co teď mám dělat?
Bože vem si mne k sobě,
to trápení snad skončí.
Už se nesetkáme,
a nepůjdeme spolu nést tu tíž!
Teď jsem volná!
Pád, skřípění brzd, nemocnice..........Konec!
Je se mnou konec teď jsem zase volná.
Nestojíš mi v cestě teď jsem svobodná.
Snad se tu nahoře nikdy nesetkáme
a jestli ano, půjdu tam dolů!
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Dev_LATea_princess
Komentáře (2)
Komentujících (2)