Anotace: Řeka plyne tak rychle, odplavuje všechno zlé i krásné, proto není na škodu si někdy sednout na břeh a nechat vše unášet...
nádhera ST!!!
23.05.2010 05:05:00 | xoxoxo
Pišáčku,odplav slzičky samoty a rozevři kapesní sluníčka na špagátku:)Pro štěstí,pro malého člověka...který ti srdcem svým věří:)
21.02.2010 23:48:00 | ilona
Tohle moc nádherné, ze života, tak moc upřímné a pravdivé. Myslím, že hodně lidiček se v těchto slůvkách nandou a snad... už s nadhledem, snad maličko bolestí... si jen povzdychnou. ST!
02.05.2009 22:15:00 | NikitaNikaT.
krasna basnicka ... jen oufam ze az se priste zahledíš do plynoucí vody, tak už nebudou žadne slzy :) ...
14.04.2009 20:53:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Nadherne jsi basen napsala , vsak Te znam, a posilam pratelske pohlazeni a slova ktera potesi trosku Tvoji dusi, pozdravuj Jizeru , je krasna jako Tvoje basen , ktrou jsi ji septala. Hezke Velikonoce mila pritelkyne Ti preje Jin.
12.04.2009 22:30:00 | carodejka