PERFEKTNÍ.
Anotace: Pro něj. O něm. Bez něj.
Stejně nám všichni
včera sprostě lhali,
protože ráno zase
slunce vyšlo.
Za pár lacinejch
silnejch cigaret
a krabici hnusnýho
bílýho vína
bez slzy vyměním
náš šílenej vztah.
Protože lásku
nemůžu zmuchlat
a hodit do koše.
Ona je totiž
úplně nevidomá,
a má zvláštní práva.
Don’t cry.
Please don’t cry.
We can’t be perfect.
Vlastně-
Ty můžeš…
Přečteno 494x
Tipy 21
Poslední tipující: malá slečna, Radek.oslov.Šafárik, Zefi, Zpátky, el viento, strašidýlko-střapatý, Holis, s.e.n, Bíša, floreciente, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)