Pírka
Anotace: Něčeho se zbavíme, ale něco si neseme s sebou
Čas od času tě něco poraní,
přistřihne pírka křídel holubích
a štěstí jen ti z dálky zavoní,
však i myslet na něj je teď hřích.
Snad každá rána se časem zhojí,
i pírka časem dorostou.
Však bolesti se člověk bojí –
vždyť stopy po ní navždy zůstanou.
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Házté, Zasr. romantik, jedam, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Nergal
Komentáře (4)
Komentujících (4)