Anotace: .
není to náhoda
ba ani osud
taková nehoda
tu nebyla dosud
na hlavu sypu si
jen popel a prach
můj hloupý kousek
tak proč neříkat:
bylo to náhodou
bylo nechtěně
stal se mi omyl
a skvrna je na stěně
14.04.2009 23:23:00 | ni.va