Láska je i po smrti
Anotace: Trošku morbidní uznávam...
Vím že mě nevidíš
A oči tvé jsou zavřené
Doteky mé necítíš
Choutky mé neopětované
Vím že mě neslyšíš
A tvá ústa mlčí zas
Stejně se mi nepříčíš
Hled:Ani jeden šedý vlas
Držet tě a líbat
Byť tvé srdce nebije
Stále musím na tebe se dívat
Co na tom že tvé tělo hnije
Klid našla jsi ty jinde
Nežli v lůžku posledním
Tenhle hřích mi vyjde
Ted naplno tě vlastním
Co záleží na lidech
Snad mě soudit mají
I můj povrchový dech
Kvůli tobě se zas tají!
O to víc teď žiju já
Než jsi žila ty
Navždy budeš má
Nebo dokut nepřestanu dýchat taky…
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Viva La Roma, Stoneman
Komentáře (1)
Komentujících (1)