Co je po lásce?
Anotace: Sami si rozhodněte o čem vlastně je.Snad o zhaslé svíčce v srdci dívky.
Tmavé oči,ty plné strasti
Jenž tají vše co do vědění dáno
Tiché výkřiky při pádu do pasti
Tak jak dříve bylo psáno
Bílé šaty pokapané krví
Zoufalství plné rty
Však všichni kolem vědí
Tmavé a pusté jsou ty dny
Mrtvé a bílé prsty
Dřímajíc zvadlý květ
Mučedníkem nebyls ty
Tys nezatemnil její svět
Kostnatá ramena
A šíje pokrývajíc je
Do pevných pout chycena
Jak uvázaný vlk žije
Tmavé oči,vzbuzené z mrtva
Nezáleží co viděli
Neřeknou slovo,nezazní věta
A temné mraky je míjeli
Tak po lásce vášnivé
Duše se dočkati
To prázdno bezedné
Nezbývá než vítati
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)