Proklínám
Anotace: :D jeden by nevěřil, co všechno jde proklít :D
Proklínám tvoje slova,
Za to, že slyším je pořád znova.
Proklínám tvoji tvář,
Proklínám to, že nejsi lhář.
Proklínám tvoje vinny,
Proklínám, že nejsi vinný.
Proklínám tvoje svědomí,
Proklínám, že to přebolí.
Naposledy proklínám tebe,
Proklínám, že není nebe,
Nebe pro prokleté prokletou,
Pro nás, květiny nekvetou…
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: no.signal, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)