Anotace: Lásko, netrap nás tolik, a když tak jen trochu, at zase tobě věříme a bolístky svý zničíme.. Tahle básnička je o slečně, která to nevzdala a hledá toho pravého dál..
Tak ať se to slečně podaří,ať to v žádném případě nevzdává.Pěkně o ní píšeš.
14.04.2009 20:56:00 | Květka Š.
Tak hodně sil, když za to nestojí,
nemá to cenu, však ty to ustojíš,
najdeš si pravého, kdo bude znát Tvou cenu,
bude Tě milovat a promění Tě v ženu...
14.04.2009 20:43:00 | nejsembásník
Bojuj o štěstí a lásku, která Ti náleží... není dobré být a zůstávat tam, kde slzy jsou a smutek... jsi silný a chápavý člověk, jak sama píšeš, věřím, že Ty to zvládneš. Žijem jen jedenkrát, tak proč jen přežívat, když můžeš na plno žít a smát se, milovat... Hodně štěstí. Někteří to nesvedou, bo jen z trucu, nenávisti a z podlosti to neumí a nechtějí udělat... věř mi. Znám to a vím.
14.04.2009 20:27:00 | NikitaNikaT.