Tobě.
Anotace: Tohle mě napadlo,když jsem na tebe myslela...
Co ti dám,co mi dáš...
Nemám nic,než plnou náruč spadaného listí.
Příliš moc pro jednoho
a příliš málo pro tento okamžik.
Uteč radši.Odejdi.Utíkej.
Nebo půjdu stále za tebou
a už se nezbavíš zvuku mých kroků.
Prstýnek ze zlata,závaží z kamení
spadla jsem do bláta,
snad je to znamení.
Co tidám,co mi dáš...
Jen sama sebe se svými slabostmi
a sladkostmi
a silou.
Stávám se někým jiným,
možná.
Anebo jsem to konečně já.
Jsem z trávy utkaná,
vyšla jsem z obrazu
jsem kytka za mrazu.
Jsem bílá růže
stažená z kůže.
Přečteno 769x
Tipy 6
Poslední tipující: klinika, trenérka, Churry, Kapka, nejsembásník
Komentáře (3)
Komentujících (3)