Kaktus
Kaktus z lásky?
byl darem
a píchá
každou svou bodlinou
do srdce
usychá do ticha
zaliju ho, vodou čirou
lásku mi to stejně nevrátí
ale kaktus není vinou
chudák, kaktus prokletý
...kaktus srdce má
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, kikis, excited, Nergal
Komentáře (4)
Komentujících (4)