Sněžná holubice
Anotace: Svobodu umět dát.....však nikdy nepřestat milovat!
Miluji, přesto nevím koho,
ten člověk-změnil se
a já vím příliš mnoho,
nato..nechat ji zas jít.
Tu bílou holubici-lásku
musím však vypustit,
i když je na provázku
- přestřihnout tenhle něžný cit.
Jak mám to bezbolestně učinit?
snad ostrá břitva...
...uzlík povolit?
Netuším a přesto vím
-musí být zas volná!
Přečteno 463x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, Dilla, kikis, Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl., Nergal, maranika, 6thSun, Petbab, nejsembásník, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)