Pár hloupých snů
Anotace: Dávat i brát ve stejnou dobu, milovat a mít rád a najít shodu, neptat se proč a dopředu jít a hlavně kus štěstí v životě mít.
Jsi blízko a budeš daleko,
jsem šťastná a budu na měkko,
jsem Tvoje vlastně nic,
mou lásku nezměníš.
Chybíš mi dnes a zítra budeš taky,
to až se nad nás stáhnou černé mraky,
a až do dálky mi zmizíš,
proč se mé lásce diviš.
Já miluju Tě moc,
zítra i každou další noc,
budu tu stát a myslet na Tebe,
doufat, že vzpomínka v dáli Tě ohřeje.
A tak odcházíš do neznáma,
křičím a volám "lásko, mám Tě ráda",
to Tě však nezastaví,
jiná Tvou ruku hladí
a do odjezdu zbývá jen pár dnů,
po mojí lásce zbyde jen pár hloupých snů.
Komentáře (6)
Komentujících (5)