Nemám moc času na čtení, ale určitě nelituji toho, který jsem věnoval Tvým básním:ST
17.04.2009 21:33:00 | Holis
Tohle dílko ve mne hodně nechalo... až mi hrkla slza... vím, su jen hloupoučká a zamilovaná, ale to neznamená, že na minulost se jen tak snadno zapomíná. Je to velmi dobře zpracované, tak moc reálné. Tvá slůvka se vkrádají do srdce, misli, duše, lezou přímo pod kuži, až mne mrazí... ale je to prostě tak. ST!!!
15.04.2009 14:29:00 | NikitaNikaT.