Anotace: O lásce a o dvou lidech se může psát stále a stejně je pořád o čem psát, přemýšlet a nad čím plakat nebo se smát...
Je těžké poznat, kdy je ta láska pravá a kdy je to jen hraní na city... žalovat? Komu?... žal si nese každý sám. Láska se vytrácí, ale také znovu přichází... těžko řéct, těžko raditi... jen přát hodně štěstí a síly mohu.
15.04.2009 17:55:00 | NikitaNikaT.
Kolik šancí ještě dát ...kde nic není,ani šance nepřinese.Láska bolí,ale jenom ta jednostranná.
15.04.2009 15:17:00 | Marupiara