Lásko dýcháš za mě

Lásko dýcháš za mě

Anotace: Z šuplíku

Lásko, dýcháš za mě,
pojídám tvými ústy plody své touhy,
jsem jen odstín stínu pouhý,
ty´s mé slunce této země.

Lásko, dýcháš za mě,
vidím tvýma očima krásu svého citu,
jsem jen prázdný šuplík v holobytu,
ty´s palác zlatý, jež naplní mě.

Lásko, dýcháš za mě,
cítím póry tvé kůže horkost svých dlaní,
jsem jen zmrzlá louže, co se nebi klaní,
ty´s vítr jižní, jež rozmrazí mě.

Lásko, dýcháš za mě,
trhám tvýma rukama z mého záhonu růže,
jsem jen trn, do krve ti dlaně zranit může,
ty´s hebký fáč, jež ochrání mě.

Lásko, dýcháš za mě,
zpívám tvým hlasem něžné sloky svých písní,
jsem jen chropot, co tóny falší třísní,
ty´s Orfeův zpěv, jež oněmí mě.

Lásko, dýcháš za mě
hltám celým tělem nektar ze tvých tváří,
jsem jen trpké víno, jež mokem lahodným se tváří,
ty´s voda živá, co uzdraví mě.

Lásko, dýcháš za mě
miluji tvým tělem milování svého těla,
jsem jen chlípná tužba, co vše v tobě vykrást chtěla,
ty´s něha čirá, jež nasytí mě.

Lásko dýcháš za mě,
dusím se svými hříchy v nebeské výšce tvé víry,
jsem jen nevěřící, co po kostelech krade sbírky
a ty´s bible svatá, jež nepustí mě.
Autor Taog, 15.04.2009
Přečteno 638x
Tipy 18
Poslední tipující: K.a.Z, labuť, vapiti, Bíša, Tacca, Mbonita, shakespeares, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

..láska?..proč láska je jen trápení srdcí?..a až spolu jsou do dnů všednosti vejdou?..Láska...

15.04.2009 23:50:00 | Tacca

líbí

láska je pramen co z něj piješ..
ST

15.04.2009 21:54:00 | Mbonita

líbí

Laska je proste divozenka zachrankyne a bludny koren v jednom.

15.04.2009 21:27:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel