Země květomluva
Vdechnu tu voňavou nádheru jemně,
co ji teď vznešeně vydechla Země.
Kvetoucí stromoví jablečných větví
cítím v tom spojení Vzducho Zemní
Hlíněnou vůni s narcisem žlutavým
červený tulipán jakoby vypráví...
V slušivém spojení květukrás
probouzí radostný - lásky čas...
Lásky čas májový,
v zeleném větvoví...
a v kytkách barevných
co lásku vypoví...
Přečteno 432x
Tipy 26
Poslední tipující: T-Mac, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Indigo, maranika, Holis, Anita Buchtová, Kubino 2, labuť, Kars, Lady L, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)