Bez deprese Láska
Anotace: Jen ty a nic víc
Pochopil jsem tvou krásnou bytost,
i když byl žal, i když byla lítost.
Již prožívám, ty krásné časy,
hladit tě po tváři,hladit tvé vlasy.
Symfonii štěstí s tebou prožívám,
i když se pod polštář večer zavírám.
S tebou jsem šťasten a „doufám“ milován,
po kradmu hledím, jestli nejsem sám.
Totok je štěstí a potěšen časem
se mazlím s tebou, i s tvým vlasem.
Depka ať příjde a bude se kát,
jen tebe Lado mám strašně rád.
Tvůj úsměv je pro mne totální ráj,
s Láskou tě hecuju,tak si hraj.
Být jen s tebou, o to mi jde,
děkuji ti lásko, že spolu jsme.
Přečteno 477x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, jedam, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)