ve dne...
rafinovaně
namletým větrem
v broskvových šatech s květy
vznášíš se rozevlátou travou
s maximašlí na rameni...
rozverně
pohazuješ platinovou hřívou
nalíčena sama sebou
a kolem
z hliněné podprsenky
derou se na svět prvosenky...
pak
uvelebena na sofa
u kamenné zídky
obrostlé popínavými javory
příjemně
unavena dnem
v buřince
a temně fialovém sáčku
díváš se zasněně
extravagantními brýlemi
do podvečerního ticha mezi námi
zručně
háčkuješ
z vláken ohně noční košili
zdobenou mincemi
a já okouzlen diskrétností chvíle
skládám ti prsty po těle rapsodii...
jsi má sladká...
Marokánka...
Přečteno 418x
Tipy 36
Poslední tipující: spare, Triffid Kolbe, Holis, Bíša, Markéta Hl., zvířenka, fab four, Mbonita, jita.1965, voedor, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)